Aanleg

Met alleen een goed ontwerp en een scherpe offerte zijn we er natuurlijk nog niet. U bent natuurlijk pas tevreden als de tuin professioneel is aangelegd en het eindresultaat wonderlijk is. Zorgvuldigheid in de details en kwaliteit staan hoog in ons vaandel. Alles gaat in overleg en gedurende het hele project is er continu sprake van communicatie met de klant. Wij zorgen ervoor een tuin te creëren waar u jarenlang plezier van gaat hebben.

De aanleg van een tuin is heel divers. Wij gaan geen klus uit de weg en maken uw tuin compleet af, van het begin tot het eind. Allereerst zorgen wij voor een goede ondergrond. Wij graven de tuin gedeeltelijk uit en vullen het vervolgens op met zand, grond of op de inrit zelfs puin voor de harde ondergrond. Wilt u vervolgens ook iets aan de erfafscheiding met de buren doen? Geen probleem! De keuze is reuze en hierover denken wij ook graag mee.

Maar dan gaan het echt beginnen! Uw uitgezochte (sier)bestrating, ideeën voor een overkapping, pergola of vlonder, gedachte over beplanting en boomverzorging, wij voeren het met passie voor u uit! Om het helemaal af te maken is het ook mogelijk om verlichting en beregening aan te laten leggen door ons, of als u aan het water woont een beschoeiing te creëren.

De bestrating is een belangrijk onderdeel van de tuin. Het bepaald voor een groot gedeelte de uitstraling, bij het huis en de omgeving, en iedere keuze is een wereld van verschil. Niet alleen voor het oog, maar ook op het gebied van onderhoud en duurzaamheid. Wij helpen u met het maken van de juiste keuze en realiseren de bestrating waar u plezier van gaat beleven!

Wilt u ook een tuin die tot in de puntjes is uitgewerkt en afgewerkt? Neem contact met ons op en we bespreken samen al uw wensen. Niets is gek, het is alleen maar heel mooi!