Ontwerp

Hoe zou de ideale tuin voor u eruit zien? Welke indeling past het beste en welke aspecten moeten absoluut terug komen? Het ontwerp is hiervoor de basis! Wij helpen de wensen van de klant in iedere tuin terug te brengen. Wij ontwerpen dus niet zomaar een tuin, maar eentje die volledig in uw straatje past!

In het ontwerp creëren we een beeld van de tuin die al kan aangeven of deze de rust geeft die de klant zoekt in de tuin of juist iets totaal actiefs. Geef ons wat handsvaten wat betreft de wensen, dan laten wij onze gedachte voor u wel gaan over de praktische aspecten. Alles kan, dus bedenk bij uzelf: Wat is voor mij perfect?

Tijdens het ontwerp houden we rekening met uw wensen, het beschikbare budget, de grootte van de tuin en met de omgeving, zodat het helemaal past bij het huis, de omgeving en alle andere dingen die meespelen. Denk hier bijvoorbeeld aan de tijd die u kwijt wilt zijn aan het onderhouden van de tuin. Het wordt allemaal besproken met de klant, liefst op locatie, en wij werken het met onze creativiteit voor u uit! Zowel 2D als 3D.

Maar met alleen het ontwerp zijn we er nog niet. Wij maken vrijblijvend een offerte op basis van het ontwerp, nadat deze akkoord is. Het complete plaatje bestaat dus uit een ontwerp en bijbehorende offerte. Als uw wensen en ons doel hierbij samenkomen, zorgen wij ervoor dat uw tuin een prachtig plaatje wordt.

Ontwerp hier zelf uw eigen tuin en laat uw creativiteit de loop!