Nieuwbouw

Uw tuin is één van de dingen die geregeld moeten worden bij een nieuwbouw huis. Het is alles bij elkaar een hele investering, maar je krijgt er een prachtig huis en tuin voor terug. Wij nemen graag zorgen uit handen en geven u advies over uw nieuwe tuin. Van het ontwerp tot de aanleg en vervolgens het onderhoud, wij helpen u op weg en daarmee hopen wij wat voor u te kunnen betekenen!

Bij het ontwerpen van de tuin wordt rekening gehouden met verschillende aspecten. Omdat iedere tuin anders is, bekijken wij iedere situatie op een andere manier. Waar zit u het langst in de zon? Welke beplanting past bij de wensen? Wij geven u advies en u bepaald daarmee wat u doet. Als u het ontwerp goedkeurt kijken wij er natuurlijk naar uit om uw tuin helemaal naar uw zin te maken. Ons doel is de droom van de klant: Genieten van het buitenleven!

Het aanleggen van de tuin begint met grondwerkzaamheden. Wij graven de tuin uit en hogen het weer op met zand, grond of op de inrit puin voor de hardere ondergrond. Vervolgens kunnen wij meedenken over het plaatsen van een erfafscheiding met de buren. Bij ons project in Gouda Westergouwe bieden wij een compleet plaatje aan voor het uitgraven en de erfafscheiding. Dus, wilt u ook collectief met uw buren een erfafscheiding laten plaatsen en de tuin uitgraven? Wij maken vrijblijvend een passende offerte voor jullie op en omdat dit collectief gebeurd kunnen wij natuurlijk iets met de prijs doen!

Bekijk het filmpje van ons werk in Gouda Westergouwe! Hoe mooi het is, als heel de buurt dezelfde uitstraling heeft…