Particulieren

Ontwerp, aanleg, onderhoud, wij doen alles voor u als klant om de tuin er altijd zo netjes mogelijk bij te laten staan. Geen klus is ons teveel en daarom helpen wij u ook graag! De particulieren zijn onze grootste en leukste uitdaging. Is de tuin groot of klein? Zit uw tuin op het oosten of het westen? Welke wensen moeten allemaal terugkomen in het eindresultaat? Iedere tuin is anders en dat maakt het nou net zo speciaal.

Wij werken voornamelijk in de Krimpenerwaard en hebben door onze jarenlange ervaring verschillende grote en minder grote tuinen aangelegd. Dit doen wij altijd met enorm veel passie en maatwerk is ons uitgangspunt. Juist omdat iedere tuin anders is, bekijken wij iedere situatie op een andere manier. Waar zit u het langst in de zon? Welke beplanting past bij de wensen? Het zijn allemaal vragen die in het ontwerp al terugkomen.

De tuin is een belangrijk onderdeel van het huis. Het buitenleven doet de mens altijd goed en daarom denken wij heel graag met u mee. Heeft u interesse of wilt u een advies op maat? Neem gerust contact met ons op en samen bekijken we de diverse mogelijkheden. Wij nemen uw zorgen uit handen. Het enigste wat u hoeft te doen is genieten van uw tuin!