Bedrijven

Een bedrijfstuin werkt als een visitekaartje voor een bedrijf. De uitstraling bepaald de eerste indruk die klanten krijgen bij het bezoeken van uw bedrijf en daarom zijn wij er ook voor u! Samen kijken we naar de mogelijkheden die helemaal passen bij de kenmerken van de organisatie en het uiterlijk van het bedrijfspand. Zoals u van ons gewend bent verzorgen we de aanleg van top tot teen met natuurlijk oog voor de details.

De aanleg van uw bedrijfstuin kan dus gaan van bestrating tot beplanting en van grondwerk tot beschoeiingen. Bij ons bent u op het juiste adres! Niet alleen voor de aanleg, maar ook voor het ontwerp, of het onderhoud. Wij zorgen ervoor dat de tuin er altijd netjes bij staat en mede daardoor laat het bedrijf altijd een goede indruk achter bij de klanten.

Heeft u met het bedrijf interesse of wilt u een advies? Neem gerust contact met ons op en samen bekijken we de diverse mogelijkheden. Als bedrijven onder elkaar, samen staan we sterk en voor elkaar kunnen we iets betekenen.