Over ons

AVV Hoveniers is opgericht door Arjan van Vliet in het hart van de Krimpenerwaard. Toen Arjan in zijn eentje begon met het toen nog jonge en groeiende bedrijf was het natuurlijk een grote wens om hier een succes van te maken. Maar, het was een droom om zo ver te zijn als we nu zijn met het bedrijf. De agenda zit wekelijks bomvol en het aantal tuinaanvragen blijft alsmaar groeien. Dit is een fantastisch gegeven voor ons en wij zijn er dan ook blij mee om al onze klanten te voorzien van een prachtige tuin.

Wij laten ons kenmerken door kwaliteit en goede communicatie met de klant. Door de inmiddels jarenlange ervaring, vakmanschap en de brede kennis maken we inmiddels elke tuin die aansluit op de wensen van de klant en natuurlijk ook rekening houdend met de bebouwing. Wij zorgen ervoor dat uw tuin er ieder seizoen mooi bij ligt.

AVV Hoveniers is er voor de particulieren, bedrijven, instellingen & VVE’s. Er is geen klus die wij uit de weg gaan. Heeft u alleen iemand nodig om de heg te snoeien of wilt u heel uw tuin laten aanleggen? Wij zien iedere job als een uitdaging, van klein tot groot, maar altijd met even veel zorg voor u als klant.

Dit alles doen wij met elkaar. Onze gemotiveerde, hardwerkende en goed opgeleide hoveniers realiseren uw droomtuin. Ons team werkt met liefde voor het groene vak. Wij bieden leerling hoveniers ook de mogelijkheid om tijdens hun praktijkopleiding bij ons te werken.

Heeft u vragen, wilt u een afspraak maken of vrijblijvend een ontwerp en offerte ontvangen? Bij ons bent u op het goede adres!